Δευτέρα, Απριλίου 30, 2007

fakellaki.blogspot.com, της Αμαλίας Καλυβινού

"Οι γιατροί είναι ανεύθυνοι, ανίκανοι και άρπαγες στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Η μόνη τους έννοια είναι η "κονόμα". Οι φαρμακευτικές κάνουν κουμάντο, η δικαιοσύνη τους αφήνει ατιμώρητους και ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται ΑΔΙΚΑ", είναι η προμετωπίδα του blog της Αμαλίας.

Διάβασα αρκετά από τα σημειώματά της σήμερα, αν και καταγράφει το Γολγοθά της εδώ και 1,5 χρόνο. Και αυτό το blog προσδίδει μιαν άλλη διάσταση στο προσωπικό, με άμεσες αντανακλάσεις στο ευρύτερα κοινωνικό. Θεωρώ τη γραφή της βαθιά πολιτική καθώς το νυστέρι της βγάζει στο φως τα πιο εσώετερά της.

Ξέρω, ξέρω... Κάποιες και κάποιοι αναζητούν τη συλλογικότητα και τη λειτουργία των θεσμών. Ας μου επιτραπεί να ανασηκώσω ελαφρά το φρύδι... Στις μέρες μας μόνοι στήνουμε τα γεφύρια, μόνοι τα κατεδαφίζουμε. Όπως και στην περίπτωση του blog για την υπόθεση του Άλεξ, ένα χέρι ανασηκώνεται και ζητά την ανθρωπιά μας.

Ας κοιτάξουμε πέρα από την δική μας καλογυαλισμένη καθημερινότητα. Αυτό βροντοφωνάζει και η Αμαλία στο ΓΙΑΤΡΟΣ.

Κυριακή, Απριλίου 29, 2007

Παρελθόν η Παγκόσμια Εβδομάδα Εκπαίδευσης

Εδώ δεν το πήραμε είδηση εμείς, που περνιόμαστε και του χώρου, πόσο μάλλον ο υπόλοιπος κόσμος... Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν "Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2007".



Πέρα από σχετικές ανακοινώσεις τίποτα δεν κουνήθηκε, τίποτα δεν ακούστηκε... Εκτός κι αν έχεις εσύ έχεις δει ή ακούσει κάτι σχετικό.

Στην Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά η ActionAid Ελλάς είναι η συντονίστρια.

http://www.campaignforeducation.org

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2007

Σεγκό ή Σαρκό;

Είχα διαβάσει για το χορό σαρκασμού και σάτιρας που έχει στηθεί εδώ και μήνες στη Γαλλία με αφορμή τις προεδρικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.





Αληθώς, το δίλημμα υπάρχει... Ποια από τις δυο πλευρές είναι πιο συντηρητική; Αυτή της Σεγκό ή εκείνη του Σαρκό;

Γιατί η Γαλλία είναι έτοιμη για μια πραγματικά σούπερ συντηρητική στροφή...

Θα μας γίνει μάθημα το πάθημα της Αυστραλίας;

Πρόκειται για το πρώτο σοβαρό πλήγμα σε αναπτυγμένη χώρα από την αλλαγή του κλίματος. Η συνεχόμενη ξηρασία αναγκάζει την κυβέρνηση της Αυστραλίας να διακόψει την παροχή νερού στους καλλιεργητές καθώς τα αποθέματα νερού έχουν μειωθεί δραματικά. Επαρκούν μόνο για πόση.

Πρόσφατα άκουσα συνέντευξη έλληνα σχετικού επιστήμονα ο οποίος έκανε λόγο για εκκλήσεις για ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων στην Ελλάδα και οι οποίες πέφτουν στο κενό.

Στην Αυστραλία τώρα οι πολίτες οργίζονται για την καθυστερημένη δράση της κυβέρνησης. Άραγε, θα γίνει το πάθημα τους δικό μας μάθημα; Ή θα αρχίσουμε λιτανείες και προσευχές για λίγο νερό;

Trebor Scholz - Τι θα πρέπει να γνωρίζει η γενιά του MySpace για τη δωρεάν εργασία

Φως στα νέα είδη της άυλης εργασίας καθώς ο καπιταλιστής γεύεται τους καρπούς της, αλλά κάνοντάς το πια με έναν νέο τρόπο. Εξάλλου, σύμφωνα με τον αρθρογράφο

"το μεγαλύτερο επίτευγμα του κεφαλαίου δεν είναι άλλο από το να πείσει τον κόσμο ότι η εργασία δεν υφίσταται. Η εργασία σήμερα δεν είναι παρά μία ανεπίσημη και συχνά αποσπασματική άυλη δραστηριότητα.

(...)Σήμερα, οι συμμετοχικές πρακτικές στο Διαδίκτυο δεν έχουν καμμιά σχέση με τον κομμουνισμό, η ανταλλαγή της δωρεάς συντελείται σε επίπεδο επιχείρησης, ακόμα και η πρακτική της δωρεάν συμμετοχής δημιουργεί κεφάλαιο για τους ιδιοκτήτες της πλατφόρμας στην οποία το κοινό μοιράζεται το υλικό ή την αγάπη του."


Trebor Scholz - Τι θα πρέπει να γνωρίζει η γενιά του MySpace για τη δωρεάν εργασία

findalex: Blog για τον Άλεξ που αγνοείται

Οι γονείς του Άλεξ, του παιδιού που ακόμη αγνοείται, γράφουν στο natela-veria-gr.blogspot.com με στόχο να "ακούγεται επιτέλους και η δική μας φωνή και τα γεγονότα να λέγονται όπως είναι και όχι όπως συμφέρει σε κάποιους άλλους." Κάνουν λόγο για "τρωκτικά" τα οποία προσπαθούν να συγκαλύψουν την υπόθεση.

To blogging σε μια άλλη διάσταση...

Τετάρτη, Απριλίου 18, 2007

Αυτοί μέτρα για το Internet, εσύ μέτρα επιτροπές

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Παπαθανασίου γνωστοποίησε ότι στις προθέσεις του υπουργείου είναι να συστήσει Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία θα υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και θα υποστηρίξει το έργο του Εθνικού Συμβουλίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων προτείνει τη δημιουργία Ελληνικού Κέντρου Επείγουσας Αντιμετώπισης Ψηφιακών Απειλών.

Ζούμε στη χώρα των επιτροπών. Ενίοτε και των υποτροπών...

Blogs: Ιαπωνικά η πιο διαδεδομένη γλώσσα

Η αγγλική είναι η γλώσσα με την οποία επικοινωνούμε οι περισσότεροι στο Internet. Η κινεζική είναι η γλώσσα του πολυπληθέστερου λαού. Ωστόσο, προς έκπληξη πολλών, η ιαπωνική είναι εκείνη στην οποία γράφουν οι περισσότεροι bloggers σύμφωνα με τις μετρήσεις του Technorati.

Τα blogs κτυπάνε κόκκινο στην Ιαπωνία. Διασημότητες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, φοιτητές και καθηγητές, όλοι γράφουν και ανανεώνουν τις σελίδες τους.



Οι Ιάπωνες έχουν μεγάλη παράδοση στη συγγραφή. Το νέο μέσο αλλάζει απλώς τη μορφή της παραδοσιακής τους επικοινωνίας. Λόγω της εσωστρέφειάς τους προτιμούν τη γραφή, αντί της ομιλίας.

Επίσης οι Ιάπωνες χαρακτρίζονται από έντονο μιμητισμό. Ό,τι καινούργιο προκύπτει στη Δύση σπεύδουν όχι μόνο να το υιοθετήσουν, αλλά να το εξαντλήσουν.

Οι ιαπωνικές εταιρείες νέων τεχνολογιών και κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες και εργαλεία ανανέωσης blogs είτε από το τηλέφωνο, είτε από τον υπολογιστή.

The State of the Live Web, April 2007: Πολλές και σε βάθος πληροφορίες για την μπλογκόσφαιρα

Δευτέρα, Απριλίου 16, 2007

Κυριακή, Απριλίου 15, 2007

Διάλογοι για τη διδασκαλία της Ιστορίας

Ποιο βιβλίο Ιστορίας θέλουμε - Ποικιλία στη διδασκαλία - Οι «πόλεμοι» της σχολικής Ιστορίας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Γιατί τα παιδιά, στον τόπο μας, «μισούν» τα διδακτικά βιβλία και θεωρούν την Ιστορία ένα πολύ δύσκολο και βαρετό μάθημα, αναρωτιέται η ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΚΟΥ, επίκουρη καθηγήτρια Μουσειακής Εκπαίδευσης και Διδακτικής της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων.

Μα γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να ξεχνάμε, να διαγράφουμε και να βαφτίζουμε ό,τι εθνικό ως αληθινό. Στα πρόσφατα άρθρα του Argos με αφορμή την "ανακάλυψη" της νεκρόπολης της Θεσσαλονίκης κατά τις εργασίες του Μετρό, αποκαλύπτεται ακόμη μια φορά η σύγχρονη προσπάθεια όχι απλά να θάψουμε το χθες, αλλά να σκάψουμε λίγο πιο βαθιά για να ξεχάσουμε ακόμη περισσότερο.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα βρήκα όλα τα σχόλια στα άρθρα του Argos.

Σάββατο, Απριλίου 14, 2007

"Καθημερινή" πλέον η υπόθεση Γ. Δελαστίκ;


Ο Γιώργος Δελαστίκ καταγγέλλει πολιτική δίωξη, καθώς είναι «αποκαρδιωτικό δημοσιογράφοι εξαιρετικά επαρκείς κατά την πολύχρονη σταδιοδρομία τους, να εκδιώκονται από την εργασία τους για τις απόψεις τους, τις οποίες στηρίζουν με τη συμμετοχή τους σε έντυπα που έχουν επιλέξει, πολιτικού και ιδεολογικού προσανατολισμού».

Διαμαρτυρία ΕΣΗΕΑ για «Καθημερινή», ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Η επιστολή του Γ. Δελαστίκ προς την ΕΣΗΕΑ, mediablog.gr

Τα άγνωστα ημερολόγια ενός αντάρτη

Οταν παραδώσαμε τα όπλα και μετά, οι τότε κυβερνήσεις και δοσίλογοι προδότες μας κυνηγούσαν, μας έδερναν μέσα στα πουντρούμια, στα ξερονήσια και στα στρατοδικεία, μας φώναζαν Οχράνα, Βούλγαροι και ένα σωρό άλλα... Τι καρδιά είχαμε; σιδερένια; Αφού τα τανκς βάζανε με τα μυδράλλια.

Τα άγνωστα ημερολόγια ενός αντάρτη. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Οικολογικό σπίτι από άκρη σε άκρη!

Ανεμιστήρες οροφής, «πράσινα» χρώματα στους τοίχους, ενεργειακά τζάκια, κομποστοποίηση απορριμμάτων και ηλιακοί συλλέκτες είναι τρόπος ζωής δυστυχώς για λίγους...

Οικολογικό σπίτι από άκρη σε άκρη, TA NEA

Aγωγός πετρελαίου και τσουνάμι Καλντέρας



Πεντακόσιοι τόνοι πετρελαίου θα μολύνουν τις Νότιες Κυκλάδες μετά το ναυάγιο της Σαντορίνης. Και έτσι από εκεί που περιμέναμε τον αγωγό του φυσικού αερίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, ξαφνικά μας προέκυψε ο αγωγός πετρελαίου Καλντέρας Σαντορίνης - Ίου, Ανάφης, Σικίνου, Αμοργού...

Συνήθως οι εκάστοτε κυβερνήσεις, όταν θέλουν να δείξουν ότι οι έρευνες θα φθάσουν εις βάθος, λένε ότι θα φθάσουν μέχρι το κόκκαλο! Φοβάμαι όμως ότι οι έρευνες για το πρόσφατο ναυάγιο του «Sea Diamond» θα φθάσουν μέχρι τον... πάτο!

Κι από κοντά, με παντελή έλλειψη διακριτικότητας εφημερίδες των ίδιων συγκροτημάτων και τηλεοπιτκά κανάλια μας πουλάνε διαφημίσεις με σχετικά φιλμ...

ΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, TA NEA

Τουρισμός: Περιμένοντας το τσουνάμι της Καλντέρας, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Σαντορίγη, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Τετάρτη, Απριλίου 11, 2007

Θεατρική βραδιά: «Μπλε μελαγχολία» με τη Διεθνή Αμνηστία

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας (Ομάδες Δράσης 53 & 72), σε συνεργασία με το Ανοιχτό Θέατρο (Κάλβου 70, Γκύζη), μας προσκαλεί σε θεατρική βραδιά στις 18 Απριλίου, ώρα 21.45, με το έργο «Μπλε μελαγχολία».

Πρόκειται για ένα θεατρικό τρίπτυχο σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη και κείμενα Μάνου Ελευθερίου, Μάρως Δούκα και Μένη Κουμανταρέα, με κοινό μοτίβο τον πόνο τριών νεαρών μεταναστών που προσπαθούν να επιβιώσουν στην ελληνική μεγαλούπολη. Παίζουν οι ηθοποιοί Μάνος Καρατζογιάννης, Λουκία Μιχαλοπούλου και Πέτρος Σπυρόπουλος, ενώ η μουσική είναι του Γιώργου Χριστιανάκη.

Ο Πολωνός Μάρεκ είναι ηθοποιός που εργάζεται ως καθαριστής σπιτιών. Όταν σε κάποια θεατρική οντισιόν ο εξεταστής τού ζητά να υποδυθεί τη μπλε μελαγχολία, το βουβό παράπονο του Μάρεκ ξεσπά.

Η νεαρή Ουκρανή Ιρίνα έχει εγκαταλείψει την πατρίδα της για το όνειρο μιας όμορφης ζωής στη μαγική Δύση. Τώρα, ανθρώπινο ράκος, εξιστορεί σε μια αόρατη δημοσιογράφο τις περιπέτειές της στη «φιλόξενη» χώρα μας.

Ο 20χρονος Αλβανός Αλτίν ζει με τη μητέρα και την αδελφή του προσπαθώντας με κάθε τρόπο να επιβιώσει. Είναι ευαίσθητος, αλλά επιρρεπής στους πειρασμούς. Ενώ δουλεύει πρωί-βράδυ στην οικοδομή και σε μπαρ, δεν διστάζει να εκδοθεί ή να κλέψει από τη μητέρα του τα χρήματα του ενοικίου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20€ (φοιτητικό 15€). Σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Διεθνούς Αμνηστίας.

Για προσκλήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Διεθνούς Αμνηστίας (τηλ. 210 3600628) ή με τον Ανδρέα Γιολάση (τηλ. 210 8224901).

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 15 Απριλίου, στις 9 μ.μ, διοργανώνεται βραδιά παραμυθιών για την ενίσχυση της εκστρατείας της Διεθνούς Αμνηστίας ενάντια στη στράτευση ανηλίκων, με τον Αφηγητή Στέλιο Πελασγό, στο Θέατρο του Εργαστηρίου «Μαιρηβή» (Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5222181).

"Τροφές και Χημεία" από τη Θεματική Βραδιά

Από το ενημερωτικό email του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα που μου έστειλαν:

Κατόπιν αιτήματος πολλών τηλεθεατών, η Θεματική Βραδιά: "Τροφές και Χημεία" θα επαναληφθεί αύριο, 12 Απριλίου 2007, στις 21:10 (ΕΤ-1). Στα πλαίσια αυτής της εκπομπής θα επαναπροβληθούν τα δύο επεισόδια του Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα: "Ένας Υπέροχος Χημικός Κόσμος" και "Από τα Μεταλλαγμένα στα Βιολογικά".



Τα μεταλλαγμένα πολιορκούν την Ευρώπη και μπαίνουν και στην Ελλάδα από την πίσω πόρτα. Με αποφάσεις όλων των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων η χώρα μας έχει κηρυχθεί ελεύθερη από την καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη και βρήκε αγρότες οι οποίοι καλλιέργησαν εν αγνοία τους μεταλλαγμένους σπόρους καλαμποκιού, τους οποίους «πλάσαραν» ως συμβατικούς οι εταιρίες που τους εμπορεύονταν. Παρότι το πρόβλημα διαπιστώθηκε και ζητήθηκε η καταστροφή της σοδειάς θεωρείται βέβαιο ότι μεγάλη ποσότητα του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού όχι μόνο δεν καταστράφηκε αλλά
κατέληξε στην αγορά με την μορφή παιδικών τροφών, αλεύρων και άλλων προϊόντων.

Ο αγώνας για την επιβολή των μεταλλαγμένων είναι στην ουσία ένας υπόγειος πόλεμος με στόχο μιας άλλης μορφής ηγεμονία, μέσω του ελέγχου της διατροφής ιδιαίτερα των φτωχότερων πληθυσμών.

"Κάθε φορά που αλλάζει ο Υπουργός Γεωργίας στην Ελλάδα ο πρώτος που θα πάει να τον επισκεφτεί είναι ο Αμερικανός Πρέσβης και ο δεύτερος που θα πάει είναι η Μονσάντο, οι εταιρείες οι πολυεθνικές που προωθούν τα γενετικώς τροποποιημένα προϊόντα", λέει η Μυρτώ Πισπίνη, υπεύθυνη της Greenpeace για τα μεταλλαγμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Κύπρου, που το ενδεχόμενο τα μεταλλαγμένα να τοποθετούνται σε διαφορετικά ράφια κόντεψε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο με τις ΗΠΑ.

Καθώς η ανησυχία των καταναλωτών για την ποιότητα της διατροφής ολοένα και εντείνεται νεότερες μελέτες αποδεικνύουν τις καταστροφικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφών.

"Μόλις ολοκληρώσαμε μια έρευνα σε περιοχές που καλλιεργούν γενετικά τροποποιημένο βαμβάκι. Οι αγρότες που χειρίζονται το βαμβάκι υποφέρουν από σοβαρές αλλεργίες. Φανταστείτε τι θα παθαίναμε αν έπρεπε να το φάμε ", λέει στον Στέλιο Κούλογλου η
παγκοσμίου φήμης πυρηνική φυσικός και πολέμια των μεταλλαγμένων, Βαντάνα Σίβα.

Η ποιότητα αυτών που τρώμε πάντως πάει από το κακό στο χειρότερο. Τα γιαούρτια δεν είναι πια γιαούρτια, τα παγωτά δεν είναι παγωτά. Και οι ετικέτες λένε μισή αλήθεια.

Τα βιολογικά προϊόντα θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια λύση στο πρόβλημα της τροφής μας, αν οι έλεγχοι και η διαδικασία πιστοποίησης διασφάλιζαν την ποιότητά τους. Το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα πραγματοποίησε αναλύσεις για να διαπιστώσει αν τα βιολογικά είναι "καθαρά".

Αμέσως μετά τις ειδήσεις θα προβληθεί: "Ένας Υπέροχος Χημικός Κόσμος", του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα.

Είναι παντού. Από τα χρώματα, τα έπιπλα και τις μοκέτες του σπιτιού μας, μέχρι τα ρούχα, τα παιδικά παιχνίδια και τα καλλυντικά.

Χιλιάδες χημικές ενώσεις βρίσκονται σε προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή μας, ωστόσο η χρήση τους μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στον οργανισμό μας. Χωρίς να το ξέρουμε, όλοι μας συμμετέχουμε σε ένα ανεξέλεγκτο πείραμα που πραγματοποιείται εδώ και τουλάχιστον 5 δεκαετίες στον πλανήτη μας, από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ένα πείραμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF επιβεβαιώνει το κοκτέιλ χημικών που έχει στο αίμα του κάθε Ευρωπαίος: σε εξετάσεις αίματος που πραγματοποίησαν σε 3 γενιές γυναικών, ανιχνεύτηκαν πολλές ουσίες από "νέου τύπου" χημικά, αλλά και αυτά που έχουν απαγορευτεί εδώ και δεκαετίες.

"Με στεναχώρησε πιο πολύ από όλα το ότι η κόρη μου η οποία είναι μόλις 12 ετών, έχει μέσα στον οργανισμό της ήδη πολλά χημικά και τοξικά περισσότερα από εμένα", δηλώνει η μητέρα της ελληνικής οικογένειας Πόπη Βογιατζή. Αν και δεν υπάρχει "βαριά βιομηχανία" στην Ελλάδα, η "δική" μας οικογένεια ήταν από τις πιο μολυσμένες στην Ευρώπη.

Το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα μίλησε με ειδικούς στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ελλάδα σε σχέση με την ταυτότητα αυτών των χημικών ουσιών, αλλά και τις βλάβες που προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Επικίνδυνα χημικά προϊόντα ανακαλύπτονται στους ιστούς σχεδόν κάθε ανθρώπου της υφηλίου και η έκθεση σε αυτά έχει συνδεθεί με διάφορες μορφές καρκίνων και με σειρά αναπαραγωγικών προβλημάτων.

"Παρατήρησα εδώ στην Ελλάδα ένα φαινόμενο που με λύπησε, ήταν ότι έβλεπα παιδιά νεαρά να έχουνε ελαττωμένα χαρακτηριστικά του σπέρματος και προβλήματα στην γονιμότητα του ανθρώπου", είπε ο εμβρυολόγος Στ. Νικολαρόπουλος. "Αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγα χρόνια, το σπέρμα θα πωλείται σε τράπεζες" επιβεβαιώνει ο ουρολόγος Γ. Ζουπάνος.


Είναι αδύνατο να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς χημικά. Για αυτό, το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα παρουσιάζει εναλλακτικές προτάσεις για μείωση ή και αντικατάσταση των χημικών ουσιών της καθημερινότητάς μας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΡΧΣ: www.rwf.gr.

Δευτέρα, Απριλίου 02, 2007

StreetPanthers από τη Θεσσαλονίκη



Φυσικά γάιδαροι υπάρχουν παντού στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία να κολλάς αυτοκόλλητα πάνω στα τζάμια των ενοχλητικά σταθμευμένων για τους πεζούς αυτοκίνητα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και ονομάζεται STREETPANTHERS. Ίσως γιατί εδώ οι γάιδαροι να είναι περισσότεροι, οπότε ευδοκιμούν οι πάνθηρες...



Website: http://www.streetpanthers.dom.gr/

Με φρέσκο γραπτό λόγο και ακτιβιστικό χιούμορ. Μου άρεσαν...