Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

Έναρξη λειτουργίας του primeminister.gr

Όπως είναι γνωστό, ο σημερινός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έχει βαθιά πίστη στην χρήση του διαδικτύου ως εργαλείο συμμετοχής, διαφάνειας και λογοδοσίας. Δυστυχώς, στις 4 Οκτωβρίου 2009, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο πρόβλημα: διαπιστώσαμε πως είχε διαγραφεί εξ ολοκλήρου η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού που βρισκόταν στην διεύθυνση primeminister.gr.

Σήμερα, 13.1.2010, ξεκινάει ξανά την λειτουργία του το primeminister.gr, ο διαδικτυακός κόμβος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός και η διαχείρισή του γίνεται από την Ομάδα Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Πηγή: primeminister.gr webteam

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ....? ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο PRIMEMINISTER ?
ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΖΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ή ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ O PRIΜEΜIΝISTER ?
Ή ΤΟ ΠΑΣΟΚ ?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΤΟΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΓΙΝΑΝΕ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ (ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΛΟΙ !?!? ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...) ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ? ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ... Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.