Σάββατο, Ιουλίου 14, 2007

Μετακόμιση στην καρδιά του Ιούλη...

Εκνευρισμός. Και χύμα τα πράγματα και μέσα σε κούτες. Ασοβάντιστος ένας τοίχος, άβαφοι καρτερούν να μπογιατιστούν άλλοι οκτώ, ζωή να έχουνε!. Το μετέωρο βήμα του μπάνιου με τις ξεκοιλιασμένες βρύσες. Τα 2/3 της πραγμάτειας μας στο ένα σπίτι, τα υπόλοιπα στο δεύτερο...

Στην καρδιά του Ιούλη η μετακόμιση μας σπάει τον τσαμπουκά. Μέχρι τις 4 το πρωί να πακετάρουμε και να ξεσυνδέουμε στις μύτες των ποδιών για να μην ξυπνήσει και το παιδί. Ζόμπι που όταν ανοίγουν τα πρησμένα τους μάτια το πρωί πιάνουν το γοφό τους και μετράνε τι απέμεινε στο πουγκί και ποιανού μάστορα σειρά ήρθε για να πληρωθεί. Και θυμήθηκα ότι τρέχει και η δόση του δανείου.

Όμως δεν πτοούμαστε. Κάθε φορά που σκέφτομαι ότι κάναμε αυτό που θέλαμε εδώ και χρόνια, ότι έχουμε ένα διαμέρσιμα όπως περίπου το σκεφτόμασταν, ανακουφίζομαι. Η καταληκτική ημερομηνία που πρέπει να αφήσουμε το διαμέρισμα που τώρα μένουμε είναι η 30 Ιουλίου και αισθάνομαι να πνίγομαι από το άγχος για το αν θα προλάβουμε.

Στο κόκκινο οι μηχανές μας δουλεύουν καλύτερα, αποδοτικότερα. Στρατηγοί και στρατιώτες ταυτόχρονα που παρατάσσουν τα κιβώτια και τα κατσαρόλια, που χύνονται στη μάχη με τα μαστόρια.

Οι υπόλοιποι; Ας κάνετε μπάνιο... Εμείς για φέτος το έχουμε ξεχάσει (κλαψ...)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη συνάδελφε και καλή εγκατάσταση!

AVRA είπε...

κουραγιο! σημερα δηλαδη τελειωνετε ετσι ?

καλοριζικο!