Σάββατο, Ιουλίου 14, 2007

ΛΟΝΔΙΝΟ: Το Μεγαλύτερο WiFi Man Network στην Ευρώπη

To online-4-free.com παρέχει τώρα δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet με την υποστήριξη της free-hotspot.com κατά μήκος του Τάμεση.

Η free-hotspot.com και η MeshHopper ανακοινώνουν σήμερα τη συνεργασία τους προκειμένου να λανσάρουν το online-4-free.com& που θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi πρόσβαση κατά μήκος του Τάμεση Ποταμού για 22 χιλιόμετρα από το Μίλμπανκ έως το Γκρίνουιτς.

Η νέα αυτή υπηρεσία δεν θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi πρόσβαση στο Internet μόνο σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και γραφεία κατά μήκος του ποταμού, αλλά και σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται μέσα σε πλοία στον Τάμεση.

"Το γεγονός αυτό σημαδεύει πραγματικά την έλευση του δωρεάν Wi-Fi στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου αναφέρει ο Νταν Τούμι, Γενικός Διευθυντής της free-hotspot.com. Εκατομμύρια Λονδρέζοι αλλά και τακτικοί επιβάτες, επισκέπτες και τουρίστες θα μπορούν τώρα να έχουν δωρεάν Wi-Fi καθώς εργάζονται ή διασκεδάζουν κατά μήκος του
Τάμεση", προσέθεσε. "Αναμένουμε να εργαστούμε με το online-4-free.com προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της υπηρεσίας εδώ στο Λονδίνο καθώς και σε άλλες πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη".


Η δωρεάν Wi-Fi υπηρεσία θα υποστηρίζεται από χορηγούς, και θα ζητείται από τους χρήστες να δουν μια διαφήμιση 15-30 δευτερολέπτων προκειμένου να αποκτήσουν 15 λεπτά δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στο Internet.

"Η αγορά μας ζήτησε δωρεάν Wi-Fi κι εμείς ανταποκριθήκαμε", ανέφερε ο Ναϊτζελ Ουέσλι, Γενικός Διευθυντής της MeshHopper. Από το 2005, ανοίγουμε όλο και περισσότερο την ψηφιακή πρόσβαση με προσιτές Wi-Fi προσφορές. Η δωρεάν αυτή υπηρεσία θα διευρύνει την απήχησή μας και θα καταστήσει την πρόσβαση στο Internet δυνατή σε όλους, ακόμα και σε εκείνους που δεν διατίθενται ή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν.


Σχετικά με την free-hotspot.com: Η free-hotspot.com διαχειρίζεται το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο δωρεάν ασύρματο δίκτυο στον κόσμο, με περισσότερες από 1.500 ΔΩΡΕΑΝ HotSpot τοποθεσίες σε 16 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Τα HotSpot της εταιρείας εντοπίζονται σε ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, βενζινάδικα καθώς και σε άλλες δημόσιες τοποθεσίες.

Προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην δωρεάν υπηρεσία ασύρματης σύνδεσης στο Internet της free-hotspot.com, οι χρήστες συμφωνούν απλά να δουν μια διαφήμιση. Γιαυτήν την καινοτομία, η free-hotspot.com έλαβε το σημαντικό Βραβείο WBI (Wireless Broadband Innovation) για το Καλύτερο Προϊόν Δημόσιου Wi-Fi για το 2006.

Το κέρδος από το πρόγραμμα της εταιρείας για τους ιδιοκτήτες HotSpot αναγνωρίστηκε επίσης όταν η free-hotspot.com ονομάστηκε “Καλύτερη Επιχειρηματική Ιδέα στο χώρο της φιλοξενίας στα FIZZZ Awards του 2006 στη Γερμανία.

Η free-hotspot.com στηρίζει μια ενεργή κοινότητα χρηστών και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ασύρματου Internet σε περισσότερους από 250.000 ανθρώπους κάθε μήνα. Η εταιρεία χειρίζεται τον πιο περιεκτικό σε Δωρεάν HotSpots κατάλογο της βιομηχανίας, ο οποίος περιλαμβάνει σήμερα πάνω από 17.000 τοποθεσίες δωρεάν ασύρματου Διαδικτύου παγκοσμίως.

2 σχόλια:

Oneiros είπε...

..κι εγώ τον τελευταίο μήνα έχω περπατήσει όλη τη Σαλονίκη, ψάχνοντας για ανοικτά hot spots με το κινητό μου, και βρίσκοντας μόνο 2-3.

θοδωρής είπε...

Αστέρη, διαβάζω χωρίς να το έχω ελέγξει προσωπικά για τους Ηλιοτόπους του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Έχεις άποψη;