Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2008

Άντε, καλοτάξιδο το Victeam!



Μετά από αρκετό ψάξιμο και σε ποδηλατάδικα και στο Internet, αγόρασα χθες το απόγευμα ποδήλατο! Θα είναι το 4ο ή 5ο ποδήλατο που θα καβαλάω από όσα θυμάμαι.

Επισκέφτηκα χθες το απόγευμα τον Ποδηλάτη του Ελευθερίου - Κορδελιού και γνώρισα τον Μπάμπη και τα υπόλοιπα παιδιά. Η εξυπηρέτηση ήταν φιλική και αμέσως αισθάνθηκα ότι τους γνώριζα όλους από καιρό.



Σημαντικό ήταν ότι στο μαγαζί βρέθηκα με τον Πέτρο (planet), άνθρωπος με αστείρευτες γνώσεις πάνω στο θέμα του ποδηλάτου που χαίρεται να μοιράζεται απλόχερα. Χωρίς αυτόν δεν νομίζω να έφευγα από το μαγαζί με ποδήλατο.

Τελικά αξίζει πράγματι να καβαλήσεις το ποδήλατο και να σου μετρήσουν ύψος και άλλα σημεία στο σώμα για να ρυθμίσουν σωστά τιμόνι, λαιμό κλπ. Στη δική μου περίπτωση στην αρχή το μέγεθος που το ύψος μου έδειχνε ήταν το 45άρι στο Fidusa. Μετά τις μετρήσεις και τη δοκιμή καταλήξαν στο 47άρι, λόγω ψηλού καβάλου :-)

Από τον Πέτρο και τον Μπάμπη έμαθα για τη σημασία της σέλας και ήταν το μόνο που άλλαξα στο Victeam, κύρια γιατί νομίζω ότι ήδη έρχεται με καλά στοιχεία πάνω του και γιατί ήδη είχα ξεφύγει σε χρήματα και με την αγορά κράνος και φώτων.

Ξεκίνησα από Ελευθέριο Κορδελιό για Πυλαία με το ποδήλατο. Λίγο μετά στο δρόμο με έπιασε το μπουρίνι και έγινα μουσκίδι. Το Victeam συμπεριφέρθηκε άψογα κι εγώ το ευχαριστήθηκα.

Και πάλι 1000 ευχαριστώ σε σένα Πέτρο κι ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά. Τουλάχιστον στο forum θα ρωτάω συχνά πυκνά πλέον.

1 σχόλιο:

claire είπε...

Koita Thodori na matheis polles plirofories gia na me voithiseis kai mena sto na dialekso ki ego podilato....
Euxomai na eiste oloi kala .
Polla polla argentinika filakia. Opote exo eykairia mpeno kai sas vlepo