Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2007

Η Fair Trade Hellas στο 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Η Fair Trade Hellas συμμετέχει στο 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο 4ο Πάρκο Παραλίας (Πάρκο των Σκύλων, όπως είναι ευρύτερα γνωστό) - στάση «Σχολή Τυφλών» στις 29,30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2007 και ώρες από τις 7μμ. έως τις 12.00μμ.

Το φεστιβάλ διοργανώνει η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, ενώ είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει το Φόρουμ Μεταναστών.

Μέσα από εργαστήρια, συναυλίες, παραστάσεις και εκθέσεις θα στηθεί η ετήσια γιορτή της αλληλεγγύης και του σεβασμού της διαφορετικότητας, η γιορτή των κινημάτων και του κάθε κοινωνικά ενεργού ανθρώπου.

Κάθε μέρα θα μπορείτε να απολαύσετε Μεταναστευτικές Κουζίνες με Γεύσεις του Κόσμου, Βιβλιοπωλείο, Έκθεση Βιβλίων από Αλβανούς συγγραφείς αλλά και να ενημερωθείτε για τα θέματα της μετανάστευσης, των «συνόρων» και του κοινωνικού αποκλεισμού. Για το αναλυτικό πρόγγραμμα του φεστιβάλ και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.socialcenter.gr/

Η Fair Trade Hellas θα είναι εκεί και θα ενημερώνει το κοινό για το δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο. Θα σας περιμένουμε και θα χαρούμε να σας δούμε όλους σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: