Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

Καιρός να φύγουν!

Τι άλλο τραγελαφικό, παράνομο, εξευτελιστικο για την ίδια μας την υπόσταση, την ύπαρξη ως πολίτες και εν τέλει ως μια στοιχειωδώς, έστω, δημοκρατικά οργανωμένη κοινωνία, μένει να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια από αυτήν την καρικατούρα κυβέρνησης που διαχειρίζεται τις τύχες όλων μας;

Παραιτηθείτε, κυρία υπουργέ

Και...

Στις 17 Φεβρουαρίου καταγγείλαμε ως αδιαφανή, διαβλητή και στημένη την διαδικασία προσλήψεων επιμελητών δικαστηρίων στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Ο υπεύθυνος γι’ αυτήν την φαύλη διαδικασία, τότε υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χατζηγάκης, μίλησε για «λασπολογία» και ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η διαδικασία «διενεργήθηκε με όλα τα εχέγγυα αμεροληψίας και αξιοκρατίας». Τόσο ήταν αμερόληπτη και αξιοκρατική η διαδικασία, ώστε το ΑΣΕΠ με χθεσινή απόφαση καταπέλτη, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Χατζηγάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ, ακυρώνει στο σύνολό της την διαδικασία και όλες αυτές τις ρουσφετολογικές - κομματικές προσλήψεις. Επιβεβαιωθήκαμε. Δεν λασπολογούσαμε.


Ο κ. Χατζηγάκης διόρισε παράνομα συνεργάτες του και συγγενείς συνεργατών του στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Η απόφαση του ΑΣΕΠ είναι κόλαφος για τον ίδιο και για την κυβέρνηση της ΝΔ. Εάν είχε ίχνος πολιτικής ευθιξίας, ο κ. Χατζηγάκης θα έπρεπε να είχε ήδη ζητήσει συγνώμη από τους εξαπατηθέντες διαγωνισθέντες και να είχε υποβάλλει την παραίτησή του.


Είναι ντροπή για την κυβέρνηση: ντροπή διότι εμπαίζει τους άνεργους νέους με στημένους διαγωνισμούς, ντροπή διότι υποχρεώνει σε αθλιότητες τους εξεταστές και τις επιτροπές των δήθεν διαγωνισμών, ντροπή διότι συκοφαντεί την αντιπολίτευση που αποκαλύπτει και καταγγέλλει τους σχεδιασμούς της και τις παρανομίες της.


Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο αδιόρθωτος κ. Χατζηγάκης, αφού φρόντισε για εκατοντάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις σε οργανισμούς και υπηρεσίες, όσο ήταν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, συνεχίζει τώρα το «έργο» του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις γνωστές 987 καθαρά ρουσφετολογικές προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που επίσης έχουμε καταγγείλει. Και έπεται συνέχεια… Ο κατήφορος συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: