Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2004

SOS τσουνάμι!

Ο Danny Schechter και η ομάδα του Mediachannel.org καλούν σε μια παγκόσμια κινητοποίηση για βοήθεια στους πληγέντες της Ασίας.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εικόνες από την πρόσφατη καταστροφή στις περιοχές της Νότιας Ασίας. Ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει και επίσημα πλέον τους 130000!

Χάρη στα ΜΜΕ, οι φρικιαστικές λεπτομέρειες των δραματικών στιγμών της πλανητικής φρίκης είναι δύσκολο να παρακαμφθούν. Καθώς τα εμπορικά ΜΜΕ δίνουν την δέουσα προσοχή στο παγκόσμιο γεγονός, είναι η ώρα για να τεθεί το θέμα της ευθύνης των ΜΜΕ.

Καλούμαστε τώρα επιτακτικά - πέρα από την καταγραφή της καταστροφής - να κινητοποιήσουμε μια παγκόσμια απάντηση, επιτρέποντας εκατομμύρια να βοηθήσουν τον κόσμο στη Σρι Λάνκα, στην Ινδία, στο Μπαγκλαντές, στη Μπούρμα, στην Ταϋλάνδη, στις Μαλδίβες, στην Ινδονησία και αλλού.

Η ομάδα του MediaChannel καλεί τους ανθρώπους των ΜΜΕ - σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά , δικτυακούς τόπους και blogs, καλωδιακά δίκτυα - να ενωθούν σε μια παγκόσμια έκκληση για γενναιώδωρη βοήθεια.

Στη μεγαλύτερη καταστροφή στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας, η ομάδα του MediaChannel καλεί σε έναν παγκόσμιο τηλεμαραθώνιο για βοήθεια, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Ας το ονομάσουμε SOS Τσουνάμι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: