Τρίτη, Απριλίου 22, 2008

www.wikipolitics.gr: Νέος τρόπος διαδικτυακής διαβούλευσης

Οι πολίτες αξιοποιούν τον νέο τρόπο διαδικτυακής διαβούλευσης που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες το ηλεκτρονικό περιοδικό Re-Public και ΤΑ ΝΕΑ στο http://wikipolitics.gr

Μέχρι στιγμής, οι βουλευτές Άννα Διαμαντοπούλου, Μίμης Ανδρουλάκης και Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος ετοιμάζει και σχετικό video για το wikipolitics, δέχονται καθημερινά δεκάδες ιδέες και επιχειρήματα από πολίτες με τα οποία εμπλουτίζουν τις ερωτήσεις που θα καταθέσουν στην Βουλή.

Διαβάστε και προτείνετε εδώ για το σχέδιο ερώτησης της Άννας Διαμαντοπούλου προς τον πρωθυπουργό για τις συνθήκες διαβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. Η ερώτηση είναι η κλιμάκωση της προσπάθειας "Αθήνα Ξανά Ζωή στο Κέντρο", http://athinazoi.gr.

Διαβάστε και προτείνετε εδώ για το σχέδιο ερώτησης του Μίμη Ανδρουλάκη για τη διαφάνεια στις προσλήψεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Αυτή η ερώτηση είναι η δεύτερη του στο wikipolitics και προέκυψε μέσα από τις προτάσεις των πολιτών. Δείτε πως ανταποκρίθηκε στα σχόλια των πολιτών ο Μίμης Ανδρουλάκης, εδώ.

Προτείνετε ερωτήσεις και βαθμολογήστε εδώ

To wikipolitics είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την οποία αναπτύσσει το τμήμα Διαδικτύου, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΠΑΣΟΚ με στόχο την προώθηση της συμμετοχής των πολιτών στον κοινοβουλευτικό έλεγχο με ανοικτές διαδικασίες.

Σε αυτή τη σελίδα http://urlb.org/lhfw μπορείτε να πάρετε τα banner του wikipolitics για τα δικά σας blog και site.

Δεν υπάρχουν σχόλια: