Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2008

2013: Γ΄ Βαλκανικός πόλεμος- Το τέλος της Ελλάδας

Πρόκειται για ένα video μισαλλοδοξίας και φανατισμού. Στο http://www.bulgarmak.org/ θα βρείτε στην ελληνική γλώσσα άφθονο δηλητήριο σε ηλεκτρονική μορφή, προπαγάνδα και καλά οργανωμένο εθνικισμό σκηνοθετημένο με την κακία των αδύναμων.

Πάντως οι φόβοι που γεννιούνται από την κρίση στο Κόσοβο και τα παράδοξα που βιώνουμε με την υπόθεση της ονομασίας του γειτονικού κράτους δεν είναι αβάσιμα.

Στο μεταξύ:

"Στη Θεσσαλονίκη συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ακούστηκαν μέχρι και από μαθητές στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Τάγμα εφέδρων καταδρομέων παρήλασε φωνάζοντας το σύνθημα: «Στους Μακεδόνες ρέει αίμα ελληνικό, στα Σκόπια δεν θα δώσουμε το όνομα αυτό».

Στους Ευζώνους Κιλκίς, το τελευταίο χωριό στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, όπου εδώ και χρόνια έχει κλείσει το δημοτικό σχολείο και δεν γίνονται παρελάσεις, δύο δάσκαλοι των 49ου και 50ού Δημοτικών Σχολείων της Θεσσαλονίκης και τα μέλη του Συλλόγου Ευζωνιτών Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν τη μεταφορά 35 μαθητών που παρήλασαν υπό βροχή στο ακριτικό χωριό, παρά τις αντιδράσεις."


ΤΑ ΝΕΑ, Κουβάλησαν μαθητές για παρέλαση στα σύνορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: