Παρασκευή, Μαΐου 19, 2006

Πάει και το Ζάππειο σε ιδιώτες;

Tο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που κατατέθηκε προχθές "επιτρέπεται η παραχώρηση «και σε ιδιωτικούς φορείς, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα για τη διοργάνωση εκθέσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκθέσεων προϊόντων της ελληνικής παραγωγής, συνεδρίων, εορτών, αγορών και άλλων συναφών (;) εκδηλώσεων".

Η κόντρα αφορά πλέον και το Ζάππειο:

Οργή για το ξεπούλημα, Πάει περίπατο..., του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

2 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

Να δούμε ποιός Ιησούς θα γκρεμίσει τα τραπέζια αυτού του παζαριού της Νέας Ιερουσαλήμ - Αθήνας.

artfarted είπε...

Μόνο εμπορική εκμετάλλευση; Να πουληθεί ολόκληρο!! Να δωθεί σε κάποιον ιδιωτικό κολοσσό που επιτέλους θα το ανακαινίσει με σύγχρονες τεχνικές, για να μη μοιάζει με το νοσοκομείο Συγγρού. Που θα πλακοστρώσει τον περιβάλλοντα χώρο με ψηφίδες- χωρίς κακοτεχνίες και χωρίς στις όποιες εκλογές ή άλλες δήθεν δημόσιες εκδηλώσεις να αράζει ο καθ' ένας την παράγκα του εκεί πέρα.
Αφού ο Δήμος της Αθήνας δεν μπορεί, ο κακομοίρης, να πουληθούνε όλα για να σωθούνε. Εδώ ακόμα και το δημαρχιακό μέγαρο στην Κοτζιά θέλει άδειασμα και αναπαλαίωση/ανακαίνιση εκ θεμελίων.
Αλλιώς, πράγματι, η Αθήνα και οι ελληνικές πόλεις γενικότερα, θα παραμείνουν Αραβικοί μαχαλάδες. Μεσσίες δεν υπάρχουν. ΑντΆ αυτών οι "προοδευτικοί"?