Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2006

Ντύσου πρόχειρα και βάλε το i-pod σου!

Συμβατά με i-pod παντελόνια τζιν της Levi's από το φθινόπωρο. Θα τα ζητάμε ως RedWire DLX Jeans. Όχι ότι δεν εφαρμόζονται άλλες ιδέες με φορετά i-pods: από κάλτσες, μέχρι χειροποίητες denim θήκες.



Στο Λας Βέγκας, σε επίδειξη νέων τεχνολογιών, το Internet Protocol TV (IPTV) έβγαλε τη μούρη του στο κοινό. Επιτρέποντας την ταυτόχρονη μετάδοση πολλών διαφορετικών μέσων, όπως βίντεο, εικόνας και κειμένου, οι θεατές ελέγχουν τα πάντα με το τηλεχειριστήριό τους. Βλέπεις την ηθοποιό, την επιλέγεις και παίρνεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες. Πλοηγείσαι, κατεβάζεις φωτογραφίες, γλυκαίνεσαι και... αγοράζεις την ταινία που προτιμάς. Εννοείται η ύπαρξη ευρυζωνικού δικτύου.

Παίκτες όπως η AT&T, η Microsoft και η Verizon άρχισαν να φλερτάρουν στα σοβαρά με την ιδέα. Το Hollywood, η Yahoo και η Google βλέπουν ένα λαμπρό μέλλον.

Στον καναπέ του διαμερίσματος ο Τάκης περιμένει τις ειδήσεις των οκτώ. Στο διπλανό δωμάτιο η κόρη του Θάλεια κατεβάζει τα τραγούδια της αγαπημένης της μπάντας. Προλαβαίνει να τα περάσει στο i-pod που της χάρισαν;

Από φθινόπωρο θα τα φοράει!

1 σχόλιο:

vasvoe είπε...

καλέ τί λες... αφού έχουν βγει πολύ καιρό αθλητικό σουτιέν με ειδική θήκη για να βάζεις το παλμόμετρο (ή οπως το λένε το μαραφέτι) να μετράς όταν τρέχεις.