Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2005

republic 100,3 fm: με μεράκι & στιλ από Θεσσαλονίκη

Μόνο χαρά αισθάνομαι κάθε φορά που γεννιέται μια ραδιοφωνική προσπάθεια στον αέρα της Θεσσαλονίκης. Ειδικά όταν την αγκαλιάζουν ονόματα δοκιμασμένα στο χώρο. Μετά από το σημείωμα για το Νίκο Κομνηνό, την "εξαφάνισή" του από τα ερτζιανά, μαθαίνω ότι κάτι κινείται.

Αντιγράφω το e-mail που μου έστειλε ο Νίκος:

"republic 100,3 fm

.ξανά ραδιόφωνο


Είναι μόλις μερικών εβδομάδων, αλλά σύντομα πίσω από το μικρόφωνό του θα εγκατασταθούν γνώριμες φωνές των fm της Θεσσαλονίκης. Ο republic 100,3 fm είναι το new entry στον ραδιοφωνικό χάρτη της πόλης, που αναμένεται να συζητηθεί τόσο λόγω της ομάδας που τον στελεχώνει όσο και λόγω της αισθητικής του προγράμματος του. Open mind, πολυσυλλεκτικός και up to date, o republic 100,3 fm 'παίζει' με στιλ, διαμορφώνει νέα μουσική τάση και δεν αρκείται στα στενά όρια των «επιτυχιών» έτσι όπως τις ξέρουμε. Γιατί υπάρχει καλύτερο ραδιόφωνο και στον republic 100,3 fm το ξέρουμε. Ο republic 100,3 fm είναι ήδη on air από τα μέσα Ιουνίου. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τις εκπομπές του αναλαμβάνουν οι Στέλιος Βρεττός, Κώστας Γεωργιάδης, Γιώργος Λιάπης, Μέμα Μπινοπούλου, Ντέμη Παπαδοπούλου, Χρήστος Πορτοκάλογλου κ.ά. Ένα team συνυφασμένο με τη αισθητική και την πρωτοπορία κάνει reunion στα fm για να 'αποσυντονίσει' για ακόμη μια φορά το κοινό και να διαμορφώσει μια νέα τάξη ραδιοφωνικών πραγμάτων.

Περισσότερα και αναλυτικότερα, θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σύντομα.


Με εκτίμηση,

Νίκος Κομνηνός
Δ/ντής Προγράμματος republic 100,3 fm"

Άντε, να μας ζήσει και καλοτάξιδος!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ton akouga prin fygw diakopes alla den hxera oti pisw apo ayton einai o Komnhnos kai oi alloi palioi tou
88miso kai oxi mono.Polu kalh mousikh,makari na pane kala ta pragmata gi'aytous giati eixame 3enerwsei ta teleutaia xronia apo to radiofwno ths polhs.
Epishs h eidhsh gia to xamo tou Alexiou pera apo mia pikra efere kai anamnhseis apo thn palai pote ekeinh epoxh pou tou eferna
diskous apo Agglia kai ta legame sto mikro dwmatiaki ekei panw sth Nayarinou (otan htan peiraths)!
Xathikame meta vevaia alla panta anapolw tis wraies ekeines stigmes!
Pws egine re paidia ..ti..pws xathike?

Koita_me

NiO είπε...

http://news4news.blogspot.com/2005/08/blog-post_19.html

Filomila είπε...

O stathmos einai apisteftos! Ti paizoun oi anthropoi!! EPITELOUS!
To eihame anagki...

Republic kai pali republic. Mpravo tous kai pali mpravo tous!!