Τρίτη, Μαρτίου 01, 2005

"ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ !"

Οι 5 μήνες εγκυμοσύνης της Μαρίας έφεραν στο σπίτι, προς το παρόν, δυο αξιόλογα βιβλία: α) το "Ένα Παιδί Γεννιέται" διαθέτει εκπληκτικές φωτογραφίες, β) το "ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ" περιγράφει αναλυτικά όλα όσα πρέπει να περιμένει η γυναίκα ανά μήνα κύησης.


"...ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 5-6 ΜΗΝΩΝ"

Το www.oneira.gr είναι "αφιερωμένο στη Μητέρα και στην Οικογένεια. Έχει στόχο να πληροφορήσει, να εμπνεύσει, να ενθαρρύνει και να διασκεδάσει!" Περισσότερο από τις "Ιδέες και Πληροφορίες", τους "9 Μήνες της Εγκυμοσύνης", τα όσα πρέπει να γνωρίζει το ζευγάρι "Λίγο Πρίν τον Τοκετό", την "Περίοδο της Λοχείας" και το "Θηλασμό", η Μαρία μου μιλάει με ενθουσιασμό για όσες γυναίκες "συναντά" μέσω του site. Ανταλλάσσουν emails με πληροφορίες για γιατρούς και διαγνώσεις, εκμυστερεύονται τις αγωνίες τους, στέλνουν κουράγιο η μια στην άλλη, μοιράζονται συναισθήματα και σκέψεις. Ωστόσο οι ενότητες των μηνυμάτων καλύπτουν και ένα ευρύτερο θεματικό πλαίσιο: από "Επικαιρότητα, Σκέψεις, Ιδέες, Προβληματισμούς" μέχρι "Συντρόφους και Σχέσεις".

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε εγκύους και μη, γυναίκες και άνδρες! Πριν το ανελέητο σερφάρισμα, πάρτε τη σχετική άδεια από το γιατρό που σας παρακολουθεί, βεβαιωθείτε ότι κάθεστε αναπαυτικά και καλό posting!

Δεν υπάρχουν σχόλια: