Τρίτη, Ιουλίου 11, 2006

Βρε, δεν παρα-μένουμε σπίτι;



Δεν ξέρω για εσένα, αλλά με αυτόν τον αλλοπρόσαλλο καιρό, τις καθυστερήσεις των πλοίων στα λιμάνια και την γενικότερη ακρίβεια, το κόβω να παρά-μένουμε σπίτι, αντί να μένουμε Ελλάδα...


Με 12 ώρες καθυστέρηση έφτασε χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό πλοίο «Θεόφιλος» (αποτέλεσμα της προχθεσινής καθυστέρησης για 12 ώρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης), ενώ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το «¶γιος Γεώργιος» έφυγαν με επτά ώρες καθυστέρηση με το πλοίο «Δημητρούλα».

Σήμερα και έως την Πέμπτη το δρομολόγιο του «¶γιος Γεώργιος» για Σέριφο - Σίφνο - Μήλο θα γίνει με το επιβατηγό «Ταξιάρχης». Πιο... άτυχοι οι επιβάτες για Κύθνο, που πρέπει να ταξιδέψουν έως το λιμάνι του Λαυρίου. Πούλμαν για το Λαύριο θα αναχωρούν από την πύλη E9 του Πειραιά. Μόνο την Πέμπτη οι επιβάτες για Κύθνο θα μπορούν να ταξιδέψουν από τον Πειραιά με το «Δημητρούλα». Τα δρομολόγια του ταχύπλοου «HighSpeed ΙΙΙ» που υπέστη βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές έως την Παρασκευή θα γίνονται από το συμβατικό πλοίο «Εξπρές Αθηνά», με εξαίρεση το απογευματινό δρομολόγιο της Τετάρτης που θα πραγματοποιηθεί από το ταχύπλοο «High Speed 5».


ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: Χάος και απειλή νέων αυξήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: