Τρίτη, Ιουλίου 04, 2006

Εκτός FIFA οι ελληνικές ομάδες

Έχω σχέση με τα του ποδοσφάιρου, όση και με τη νανοτεχνολογία. Δηλαδή σχεδόν καμία. Διάβασα στο BBC, μετά στο Flash και στο We are not alone σχετικά με την απόφαση της FIFA για τον αποκλεισμό των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Παρακολουθώ το πρωί στην "Πρώτη Γραμμή" το Δημήτρη Μαλισιώβα, δημοσιογράφο που δηλώνει ότι "δίνει τη μάχη η κυβέρνηση" και το Γιώργο Ορφανό, ο οποίος τα βάζει με όλο το σάπιο αθλητικό κατεστημένο, όχι μόνο αυτό της επάρατης 20ετίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και εκείνο ολόκληρης της Ευρώπης. Κουτόφραγκοι και ευρωλιγούρηδες, χαμπάρι δεν παίρνουμε... Μάχεται ο άνθρωπος για τα συμφέροντα της Ελλάδας και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.

Ορφανός κατά Γκαγκάτση. Γκαγκάτσης κατά Ορφανού. Δυο άνθρωποι που δεν μπορούν να χωρίσουν άχυρο για δυο γαϊδάρους... Με επίγνωση της κυβέρνσης, όπως δηλώνει, ο υπουργός. Αυτή τη ζημιά που προκάλεσε ο θεράπων Ορφανός, ποιος θα την πληρώσει;

Έλεος, ρε Ορφανέ... Έλεος... ¶σε και κάτι όρθιο στο πέρασμά σου.

1 σχόλιο:

mn8 είπε...

Να σου πω Θοδωρη, καλυτερα που ηρθε αυτος ο Ορφανος και μας πεταξαν εξω απο την ΦΙΦΑ [ελπιζω να μεινει αυτη η αποφαση], γιατι πραγματικα οι ομαδες μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να βγαινουν στην Ευρωπη... Απο την στιγμη που τα ποδοσφαιρικα στην Ελλαδα εχουν γινει τοσο σκατα, καποια στιγμη θα γινοταν κι αυτο...Η ΦΙΦΑ ειπε "δεν δεχομαστε τους νομους σας, αλλαξτε τους ή κρατηστε τους μονο για σας". Ελπιζω να επιλεξουμε το δευτερο.