Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2005

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Πέρασα μαι βόλτα από τα λημέρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και με πολύ χαρά βρήκα ανακοίνωση με την οποία προωθείται η ευρυζωνικότητα στην περιφέρειά μας με αφορμή την Infosystem.

Καλό!

Να, διάβασε κι εσύ: "Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας". Παράλληλα η ομάδα opensource, δηλαδή τα ορεξάτα παιδιά του ΠΑ.ΜΑ. στον ίδιο χώρο παρουσίαζουν τα έργα ανοικτού λογισμικού του Παν/μίου. Δείτε περισσότερα στο http://argo.uom.gr/infosystem/.

Σπεύστε, κι όχι βραδέως. Η Infosystem κλείνει στις 9 του Οκτώβρη.

2 σχόλια:

Oneiros είπε...

Για την υλοποίησης των υποδομών της ευρυζωνικότητας διατηρώ αμφιβολίες (κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια), αλλά χάρηκα πολύ που είδα την παρουσίαση του έργου της ομάδας opensource του ΠΑΜΑ, με την οποία είμαι εξοικειωμένος ως κάποιο βαθμό από το τελευταίο ΕΛ/ΛΑΚ workshop, (πότε θα ξανακάνουμε καινούριο άραγε;). Ελπίζω να μεταλαμπαδευτεί η τεχνογνωσία και σε άλλα ελληνικά πανεπιστήμια' η παιδεία δεν ωφελείται από μνημόνια διαπλοκής ..εε, συνεργασίας.

amarkos είπε...

Επειδή (παραλίγο και ντροπή μου) να ανήκω κι εγώ σ'αυτή την ομάδα, επιβεβαιώνω ότι έγινε καλή δουλειά και μεθοδευμένη. Μπράβο σε όλους.