Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2005

Βρυκόλακες, ναφθαλίνη και δηλητήριο

Το τηλέφωνο κτύπησε κάπως πιο ανήσυχα χθες, βράδυ κατά τις 9.00. Ήταν ο Θανάσης, φίλος από τα παλιά. Θα σου δώσω μια διεύθυνση, πάρε χαρτί και μολύβι. Κράξε... Πάρε και το Ναυτίλο, του είπα.



Μπήκα με τη μία στο www.sartzetakis.gr. Ναι, του Χρήστου Σαρτζετάκη ενός Προέδρου Αθηναϊκής Δημοκρατίας από τα παλιά, βλέπε Σωκράτη εποχή. Μετά από λίγα λεπτά ανάγνωσης μάζευα τα σαγόνια μου, αλλά το blogger αρνείτο πεισματικά μέχρι και σήμερα το μεσημέρι να ανεβάσει το ό,τιδήποτε.

Στο www.sartzetakis.gr θα βρεις αποτυπώματα ενός Προέδρου Δημοκρατίας. Εκείνου για τον οποίο ο Α.Παπανδρέου δήλωσε: "?ποκτ? ? χώρα ?ναν ?ξιολογώτατο ?νθρωπο, ?ναν δημοκράτη ?περκομματικ? γι? Πρόεδρο".

Σχεδίαση και γλώσσα ναφθαλίνη. "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣI ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ..." και "...ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΣΑΣ". Και βέβαια μανέψατε σωστά η ιστοσελίδα "ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ".

Κι ως εδώ, γούστο και καπέλο του. Αλλά αν μπεις στα ενδότερα θα βρεις το ζουμί. Στους προσανατολισμούς του θα διαβάσεις ένα σωρό από εθνικιστικά και διχαστικά μηνύματα τα οποία μου σήκωσαν την τρίχα κάγκελο.

Κι ενώ καταδικάζονται τα απολυταρχικά καθεστώτα εξηγείται πως ο κόσμος, σαν από παιχνίδι χωρίστηκε στο διάβολοκομμουνιστικό μπλοκ και "το στρατόπεδο των ελεύθερων χωρών του δυτικού κόσμου.

Εις το δεύτερο αυτό ανήκε και η Ελλάς, τόσο από πολιτιστική παράδοσι, που είναι εξ ορισμού ασύμβατη προς κάθε μορφής αυταρχικού καθεστώτος, όσον και από την άποψι των ίδιων των εθνικών συμφερόντων".


Ε; Αλήθεια γιατί ούτε μια αναφορά στον πολύ κύριο Μεταξά, την επταετία των συνταγματαρχών;

Όταν πρόεδρος Δημοκρατίας απαντά σε κάλεσμα και στέλνει επιστολή στην Λέσχην Φίλων των Καταδρομών, «Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΕΡΕΣ», όταν δηλώσεις του προβάλλονται από τις "Ελληνικές Γραμμές", "μία πατριωτική ηλεκτρονική εφημερίδα, συνέχεια της ομώνυμης εφημερίδας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Βασικοί ιδεολογικοί άξονες των Ελληνικών Γραμμών είναι ο Ελληνικός εθνικισμός, η δημοκρατία, η ελεύθερη οικονομία και η εθνική αλληλεγγύη", τότε χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Μπορείτε να του τα γράψετε κι εσείς στο http://www.sartzetakis.gr/contact.html

2 σχόλια:

lazopolis είπε...

Εξαιρετικό και το κείμενο για την "MNHMH EΘΝΙΚΗ (?π? τ? συμπληρώσει 56 ?τ?ν ?π? τ?ς συντριβ?ς το? κομμουνιστοσυμμοριτισμο?)" που βλέπει κανείς φάτσα κάρτα στο site, κάτω από την επικεφαλίδα Αι νεώτεραι καταχωρήσεις.

Του έχουν καεί τα καλώδια πρόσφατα αυτουνού ή πάντα έτσι ήταν;

Oneiros είπε...

Μπρρρρ... γκαρσόν, μιά σκελίδα σκόρδο παρακαλώ.

Daywalker, Van Helsing, Jack Crow.. που είναι εξαφανισμένοι όλοι τους όταν τους χρειάζεσαι;