Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2006

Δευτέρα, 6-2-2006: Κλείσε το κινητό σου!



Προτείνω τη Δευτέρα όλοι να απενεργοποιήσουμε τα κινητά μας τηλέφωνα για 24 ώρες ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις "τρύπιες" εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ας αφήσουμε ένα περιθώριο 3 ημερών για να κυκλοφορήσει το μήνυμα.

Ποιοί είστε μέσα;

Αν και θα έπρεπε κανονικά να "κλείναμε" την κυβερνήση. Nαι, OFF. First things first! Αλλά δεν πειράζει. Αυτή μπορεί να περιμένει μέχρι τις εκλογές.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έβλεπα στην τηλεόραση το πρωί ένα αφιέρωμα στη μεγάλη ανατολικογερμανή αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Kattarina Witt. Αμετανόητη αριστερή, όπως μου φάνηκε, παρά τις χίλιες δυο πιέσεις του τότε καθεστώτος. "Κάθε φορά που σήκωνα το τηλέφωνο άκουγα ένα κλικ. Ήξερα ότι τότε άρχιζε η καταγραφή από τη Στάζι. Όμως εγώ παίρνω από την Ανατολική Γερμανία μόνο τα καλά της", δήλωσε συγκινημένη.
Το μεσημέρι γυρίζω σπίτι και πέφτω πάνω στη συνέντυξη τύπου περί υποκλοπών. Υποκλοπών στην "ελεύθερη Δυτικο-αναθρεμένη Ελλάδα του 2006".
Έχουμε όμως τον τελευταίο λόγο κι ας ακούγεται ρομαντικό.
"Η σκέψη δεν υποκλέπτεται"

Θανάσης

FUFUTOS είπε...

Βρίσκω την πρότασή σου πολύ ενδιαφέρουσα και δηλώνω "ΜΕΣΑ".

Δύο αυθόρμητες σκέψεις μετά την ανάγνωση του post σου:
- αν κρίνεις ότι μπορεί να αποκτήσει μεγάλη δυναμική και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να διαθοθεί/προετοιμαστεί καλύτερα να επανεξετάσεις την ημερομηνία (π.χ. 10-15 μέρες αργότερα).
- υπάρχουν πιο "δραστικοί" συμπληρωματικοί τρόποι; π.χ. καταιγισμός sms διαμαρτυρίας ή κλήσεις από όλους συγκεκριμένη ώρα για να ...κλατάρουν;

θοδωρής είπε...

>> Θανάση: Συμφωνώ, η σκέψη δεν μπορεί να υποκλαπεί. Ίσως όχι ακόμη, αλλά έτσι είναι. Όμως δεν πρέπει να είναι το μοναδικό μας ελεύθερο κομμάτι.

>> Fufutos: OK, θα το ξαναδούμε με μερικά παιδιά.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Η Δευτέρα δεν είναι καλή μέρα. Οι πολλοί χρησιμοποιούμε το κινητό και στην δουλειά (που μπορεί να μην είναι δική μας...) και το να το κλείσουμε έτσι, θα δημιουργούσε πρόβλημα.

Γιατί να μην το κάνουμε Σαββατο ή Κυριακή;

Oneiros είπε...

Είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά προτείνω να μεταφερθεί για τα τέλη της εβδομάδας, ώστε να προλάβουμε να την δημοσιοποιήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο (blogs, ΜΜΕ κλπ). Η Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα από μόνη της, το σ/κ δε θα έχει τόσο αντίκτυπο και νόημα (την καθημερινή μας ζωή πλήττει η ανασφάλεια)' προτείνω Πέμπτη ή Παρασκευή.

. είπε...

εγώ είμαι μέσα για όποτε αποφασίσετε. μόλις οριστεί η μέρα, το βάζω και στο μπλογκ

Ttallou είπε...

Καταλήξαμε σε κάποια ημερομηνία;