Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2006

Έλεος! Συνέντευξη Δήμητρας Λιάνη στην Ελένη Μενεγάκη!

Φλέγον ζήτημα η συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου στην υπερ-δημοσιογράφο Ελένη Μενεγάκη. Τρίτη πρωί, ώρα 11.00 στον ALPHA. Κεράκια στο τζάκι και ένας σταυρός ΝΑ, με το συμπάθειο στον κόρφο της Δήμητρας.

"Ζεις καλά σήμερα;", ρωτά η άλλοτε συμπαρουσιάστρια στον "Τροχό της Τύχης". Και η Μιμή σκύβει μελαγχολικά το κεφάλι.

Παιδιά μας κολλάνε στον τοίχο σαν ταπετσαρία βαλαχομπαρόκ. Μας ξαναγυρνάνε πίσω ολοταχώς. Μπλιαξ και ξανά μπλιαξ. Από τον "Τροχό της Τύχης" σε αυτόν της αηδίας.

2 σχόλια:

Thodoris είπε...

Ε, καλά τώρα τί μας λές;; Στη χώρα του προτύπου FameStory και των συναφών μια συνεντευξούλα της "πονεμένης χήρας" μας πείραξε;;;

hardrain είπε...

...και όμως αγαπητέ judging everything, αυτή είναι όλη η ουσία. Έχουν κάνει τον περισσότερο κόσμο να αντιδρά ακριβώς όπως και εσύ τώρα: ...ε καλά και τι μας λες τώρα;.....

Και εσύ, ίσως να το λες ειρωνικά, αλλά εγώ βλέπω γύρω μου καθημερινά ανθρώπους να κατεβάζουν διαρκώς τον πήχη τους, να διευρύνουν την ανοχή τους , να αποδέχονται με σχεδόν ικανοποίηση τις επιλογές μεταξύ σκουπιδιών και σκουπιδιών.

Α, βέβαια...η συνέντευξη της κας Λιάνη στην κυρία Μενεγάκη. Το στίγμα μας, το γούστο μας, η αισθητική μας, ο χαβαλές μας. Και τούτο εδώ, δεν είναι παρά ένα ελάχιστο φάλτσο χαμένο μέσα στην τεράστια ορχήστρα (θα την έλεγα...ορχέστρα ενπόρδων) που βαράει από το από το πρωί σε κάθε σχεδόν έκφανση της ζωής στον τόπο.

Κάποτε λέγαμε «υποτιμούν το κοινό».

Φοβάμαι πως πια δεν το υποτιμούν.

Το έχουν φέρει στα μέτρα τους.