Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2005

"Φθηνό Internet σε φοιτητές", αλλά καμία ανακοίνωση στα υπουργεία!

Κι ενώ ντόρος γίνεται με το GoogleBombing και το "ληστές" που παραπέμπει στον ΟΤΕ, μια πρώτη σφαλιάρα από τον κόσμο της blog-όσφαιρας σε διάνοιες της χώρας, η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει "φθηνό Internet για φοιτητές". Είδες τι κάνει η πίεση;

Τα κρατικά κανάλια το έπαιξαν πρώτη είδηση, σαν καλά μαθητούδια. Και να σου περί υλοποίησης των προγραμματικών εξαγγελιών της κυβέρνησης. ΟΚ...

Ωστόσο, μια μέρα μετά δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση στους δικτυακούς τόπους των εμπλεκομένων υπουργείων: Ανάπτυξης ή στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, Παιδείας και Μεταφορών και Επικοινωνιών.

¶ντε να δούμε πότε θα πάρουν μπροστά...

2 σχόλια:

J95 είπε...

Στα 20-25 ευρώ/μήνα δεν είναι καν ιδιαίτερα φθηνό. Είναι απλά μικρότερη κλοπή.

Να δείτε πάντως που τους επόμενους μήνες θα ανακαλύψουμε ότι έχουμε 2.000.000 φοιτητές.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου άκουσα για 15? τον μήνα αλλά όπως λέει και ο J95 θα βρεθούνε φοιτητές που έχουν να δουν τη σχολή τους απο 1960!!!
Έχω μια ένσταση για το δθηνό Ιντερνετ στους φοιτητές. Νομίζω πως το έχουν ήδη τζάμπα στις σχολές τους, εκτός και αν αρχίσουν να το πληρώνουν :-))

Σοβαρά η ένστασή μου είναι στην προσπάθεια διαχωρισμού της ελληνικής κοινωνίας σε δημόσιους-ιδιωτικούς υπαλλήλους, σε φοιτητές-μη φοιτητές. Τι θα πει φθηνό Ιντερνετ σε φοιτητές μόνο. Οι τιμές που παραθέσανε στα διάφορα blogs από άλλες χώρες δεν έχουν διαχωρισμό. Υπάρχει φθηνό Ιντερνετ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Δεν πρέπει να δεχόμαστε παθητικά τα αποφάγια που μας πετάνε.