Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2006

Μαρμπέλια - Αθήνα, σημειώσατε 1...

Κάτι πάλι ακούω αυτές τις ημέρες για τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό. Ότι μας χαλάνε την ομελέτα οι Τούρκοι, ότι εμείς το είχαμε στρωμένο το τραπέζι, λέει, και να, τώρα με αυτά και εκείνα στο Αιγαίο όλα θα πάνε στράφι.

Και κανείς δεν ασχολείται με τις γκάφες και τον κακοσχεδιασμό που προκαλούνται από το "φύγε εσύ, έλα εσύ" στις αρμόδιες θέσεις. Ειδικά όταν μιλάμε για βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, ε, τότε έχουμε να κάνουμε με γκάφα μεγατόνων.

"ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ από καιρό ο ΕΟΤ ανακοίνωνε πως εξασφάλισε τη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου των Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Αθήνα για το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου, όλοι είχαν μιλήσει για την επιτυχία του Οργανισμού. Το συνέδριο κλείσθηκε κατόπιν ενεργειών του πρώην πρόεδρου του Οργανισμού Γιάννη Πατέλλη, ο οποίος όμως αντικαταστάθηκε αιφνιδίως από τον διευθυντή του ΕΟΤ στο Λονδίνο Παναγιώτη Αργυρό. Να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος μετακόμισε στην Αθήνα έξι μήνες πριν από τη συνταξιοδότησή του. Έκτοτε ουδείς ασχολήθηκε με τους Βρετανούς, οι οποίοι χθες εξέφρασαν την ενόχλησή τους ακυρώνοντας τις κρατήσεις τους για την Αθήνα. Πρακτικώς αυτό σημαίνει ότι δύο χιλιάδες ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι ετησίως διακινούν σχεδόν το σύνολο των Βρετανών τουριστών στο εξωτερικό, θα βρεθούν για το συνέδριό τους στη Μαρμπέλια της Ισπανίας."

Ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ , 01/06/2006

Υ.Γ. Κάτι άλλους βρετανούς πράκτορες δεν ξεχνάμε να τους έχουμε συχνά πυκνά σε επιχειρήσεις σκούπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: