Κυριακή, Ιουνίου 11, 2006

Προώθησε το www.edopolytexneio.org

Αντιγράφω το κείμενο από το site www.edopolytexneio.org. Προώθησε τη δράση των παιδιών τοποθετώντας το παρακάτω εικονίδιο στο blog σου συνδέοντάς το στο www.edopolytexneio.org.



Μετά από 2 εβδομάδες λειτουργίας, περισσότερους από 15.000 επισκέπτες, αναφορές σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες αλλά κυρίως το γεγονός ότι φοιτητές από όλη την Ελλάδα συνεισφέρουν στο site, το 'Εδώ Πολυτεχνειο.org' είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μπορούμε να έχουμε δικά μας μέσα ενημέρωσης, μπορούμε να συντονίσουμε τη δράση μας, μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για την ανατροπή της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, για τη παιδεία που εμείς θέλουμε.

Η εκρηκτική επιτυχία του 'Εδώ Πολυτεχνείο.org' - που πριν 2 εβδομάδες ούτε καν θα φανταζόμασταν - μας δημιούργησε πέρα από περισσότερη διάθεση και ιδέες δυστυχώς και τεχνικές δυσκολίες. Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται οικονομικά και τεχνικά αποκλειστικά από φοιτητές και φοιτητικούς πόρους και επειδή πολιτική και ειδησεογραφική ανεξαρτησία σημαίνει και οικονομική ανεξαρτησία αύριο στη πανελλαδική πορεία θα γίνει οικονομική εξόρμηση του edopolytexneio.org για να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε το παλιό μηχάνημα (700mhz 256ram) που έχουμε τώρα με κάτι πιο σύγχρονο, ώστε το site να λειτουργεί καλύτερα αλλά και για να υλοποιήσουμε νέες ιδέες (όπως live streaming σταθμών).

Όσοι λοιπόν έχουν τη δυνατότητα και θέλουν καλούνται να ενισχύσουν (και οικονομικά) το 'Εδώ Πολυτεχνειο.org'.

6 σχόλια:

Ecumene είπε...

Aς πουν πρωτα τις προτασεις τους
για την Παιδεια....

γιατι η εντυπωση του αρνητισμου
μενει..

θοδωρής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ecumene είπε...

Με βαση προηγουμενο ποστ..
Αναδίπλωση του ΠΑΣΟΚ..
Ενω πανω κατω τα 2 κομματα
συμφωνουν...

γιατι σιωπα ο Μίμης ας πουμε...
Τον εχεις ακουσει στο
ραδιοφωνο να μιλαει
για τους φοιτητες
και τους καθηγητες;;

Oneiros είπε...

Ακόμα κι αν δε συμφωνώ σε κάποια σημεία με τις αφορμές, μόνο σαν ελπιδοφόρα εξέλιξη μπορώ να δω τις κινητοποιήσεις των φοιτητών. Αύριο μεθαύριο, μπορεί με τον ίδιο τρόπο να υψώσουν το ανάστημά τους για θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης, ποιότητας ζωής κ.α. Θα είναι ευχάριστη αλλαγή να δούμε επιτέλους μιά γενιά ευρωπαίων πολιτών σ' αυτή τη χώρα. Τα κόμματα στην καλύτερη περίπτωση είναι irrelevant, κατά βάση βρίσκονται στην καρδιά του προβλήματος.

θοδωρής είπε...

Διορθώνω το link σε προηγούμενή μου απάντηση:

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν προτάσεις, ακόμη κι αν το μόνο που μένει είναι η άρνηση στην παρούσα πολιτική, θεωρώ ότι έχουμε μπροστά μας ένα υγιές φαινόμενο.

Το να ρίχνουμε στα τάρταρα τις αντιδράσεις των φοιτητών, είναι σαν να κλείνουμε τα μάτια σε όσα συμβαίνουν.

Υπάρχει μια πανσπερμία απόψεων και προτάσεων. Μπορείς να ψάξεις να τις βρεις εσύ από μόνος-η σου. Τα επίσημα ΜΜΕ δεν προβάλλουν αυτές τις φωνές.

Π.χ.: Τί αλλάζει στην ζωή μου με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση; (Ενωτική Πρωτοβουλία Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης)

Ecumene είπε...

Not Found
The requested URL /2006/06/http//www.edopolytexneio.org/mediawiki/index.php was not found on this server.

Apache/1.3.34 Server at goutas.gr Port 80



Θοδωρη,μηπως σε σαμποταρει η Γιαννακου;;;...

Λετε τοση συνωμοσια σιωπης
να ειναι συντονισμενη.....

Η πρωτη απαντηση στο Mimis blog...


"Κρίση εμπιστοσύνης και κενό πρωτοβουλίας στα Πανεπιστήμια"
12 Comments

DimitrizZzZz said...

Και όσο για τις εκατοντάδες καταλήψεις se σε όλη τη χώρα, την τεράστια φοιτητική αντίδραση, απόλυτη σιωπή.
Από παντού.
Βλέπετε και οι καναλάρχες και οι εκδότες, σε αυτά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα επενδύσουν πολλά, και θα φάνε περισσότερα...

7/6/06 2:22 μμ